Uw paard veilig naar een andere bestemming

Waar uw paard ook naartoe moet: Livanta regelt het vervoer tot in de puntjes. Dit begint bij een moderne trailer en een gecertificeerde chauffeur, een veilig onderkomen op een geschikt schip of een comfortabele plek in een vliegtuig. Daarnaast regelen we alles wat bij het vervoer komt kijken, zoals de benodigde papieren, vrachtbrieven, vergunningen en verzekeringen. Bovendien proberen we te zorgen voor passend vervoer heen of terug, zodat een trailer niet leeg de weg op gaat.

Snel en veilig in alle landen van de wereld

Doordat we de geldende regels per land kennen, weten we precies hoe we snel en veilig kunnen handelen. Professioneel, diervriendelijk, efficiënt en voor een scherpe prijs. Alle vervoermiddelen die we gebruiken, voldoen uiteraard aan de laatste wetten en regels en zijn voorzien van een automatische drinkinstallatie, mechanische ventilatie en een GPS-traceersysteem. Zo weet u zeker dat uw paard(en) het onderweg aan niets ontbreekt.

Wilt u uw paard(en) veilig door ons laten vervoeren? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en een scherp aanbod.