Dieren van elk formaat verantwoord verplaatst

Onze ervaren professionals weten precies wat er nodig is om dieren van elk formaat veilig en snel te vervoeren. We kennen de internationale regels en wetten en houden ons hieraan. Alles wat er bij het vervoer komt kijken, kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Van de benodigde papieren, vrachtbrieven en vergunningen tot en met de verzekering en het transport zelf. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Maatwerk in transport

Wij passen het transport precies aan de omvang en behoeften van het dier aan. We zorgen voor een geschikt, gedesinfecteerd en gecertificeerd transportmiddel en een gecertificeerde transporteur. Uiteraard maken we een slimme, zo efficiënt mogelijke planning, om stress bij het dier zoveel mogelijk te vermijden. We werken secuur, verantwoord, veilig en altijd met liefde voor het dier. We proberen bovendien te zorgen voor een vracht heen of terug, zodat een wagen of trailer niet leeg de weg op gaat. We beschikken over een groot netwerk van onder meer veehouders en transporteurs, waardoor we in veel gevallen vrachten kunnen combineren en zo de prijs laag kunnen houden. 

Wilt u wilde dieren of dieren met een afwijkend formaat door ons laten vervoeren? Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en een aantrekkelijke prijs.